Meny

Jobba hos oss

Ta nästa steg i din karriär! Vill du bli framgångsrik, utvecklas och arbeta långsiktigt på en modern arbetsplats? Då är din ansökan början på en långvarig anställning hos oss.

Quality Sales jobbar utifrån visionen ”Taking Sales to a higher level”. I denna vision ingår du som ny medarbetare hos oss.

Jobba hos Quality Sales


 

Vi på Quality Sales har som mål och avsikt att skapa Sveriges bästa arbetsplats för våra medarbetare. Vi vill att våra medarbetare ska ta sig till och från arbetet i medvind. Vi mäter framgång i bra lön, karriär och personlig utveckling. Man ska känna framtidstro och långsiktighet. Vi möjliggör utveckling i form av karriärstrappa. Din karriär börjar redan dag ett och du kommer snabbt märka av den starka gemenskapen och vinnarandan som präglar företaget. Ett kvitto på detta är när en av våra medarbetare säger: "Jag önskar att jag fann er i ett tidigare skede". 

Allt eftersom man mognar i sina arbetsuppgifter, och när den egna viljan finns skapas förutsättningar mot nya uppdrag. Utbildningar och kurser implementeras in under kalenderåret just i avsikt för att ge dig den kunskapsportfölj inom ämnet försäljning, organisation och ledarskap som du bär med dig varje dag i ditt dagliga arbete.

Lediga jobb

Skicka in CV